Op zondag 23 oktober reden Mariska en ik met een auto vol kleding naar Rotterdam voor een biker look shoot. We begonnen de dag in het Bastion Hotel, hier kwam het team bij elkaar om de ochtend door te nemen en de make-up aan te brengen. Toen de make-up erop zat reden we naar de shoot locatie: Het Prinsenpark in Capelle aan den ijsel. De shoot verliep wat rommelig, maar de samenwerking ging erg goed! Na deze shoot reden we door naar Soester duinen, hier zou de tweede shoot plaats vinden. In het gezellige Grand cafe Lindenhof verzamelde zich een nieuw team. Toen we klaar waren reden we naar de zandverstuiving. Mijn favoriete plek om te fotograferen! Bij aankomst begon het "Golden hour" super enthousiast begonnen we aan de shoot en voordat we het wisten hadden we drie kleding setjes gefotografeerd.

Het was een heerlijke dag vol met zon, leuke mensen, styling en fotografie. Ik heb er van genoten!

Lief team bedankt voor jullie hulp! Modellen: Claudia Pippel & Yasmine Hazza | Muah's: Mabel Regasa & Shabnam | Second shooter: Marsha van Wort | Videograaf: Simone Besseling | Styling: Mariska Germs | Fotografie: Emma van der Schelde

Bekijk hier de foto's

 

 

Comment