Tijdens een kennismakingsgesprek met een super leuk bruidspaar kwam ik op een leuk onderwerp voor mijn blog: THE FIRST LOOK! Hoe pak je dit aan? Wat staat mooi op de foto's en maak je het speciaal? 

Maanden, soms zelf langer dan een jaar hebben jullie toegeleefd naar die ene dag. En dan is het eindelijk zo ver. Je trekt je jurk of zorgvuldig uitgekozen pak aan, je haar zit geweldig, je schoenen glanzen en je grijns krijg je nu al niet meer van je gezicht af. En dan is het moment daar: jullie eerste ontmoeting, de first look!

Je hebt elkaar er vast een paar keer mee geplaagd. En natuurlijk weet je dat hij niet in zijn spijkerbroek komt. Maar toch.. Hoe dan wel? Hoe is het om je aanstaande voor het eerst in trouwkleding te zien, op zijn of haar allermooist? Ik vind het vaak één van de mooiste en intiemste momenten van de dag!

In de meest landen ziet de bruidegom zijn bruid voor het eerst als ze aan de arm van haar vader de kerk of trouwlocatie binnen komt lopen, maar in Nederland hebben wij de traditie dat de bruidegom de bruid komt ophalen. Een mooi moment en daar zijn de meeste Nederlandse trappen en halletjes eigenlijk helemaal niet op gebouwd. ;)

Hoe leg je dit moment mooi vast? Ik heb heeel wat inspiratie op Pinterest gevonden en hieronder staan mijn favorieten!