Al een tijdje zat ik na te denken over vrijwilligerswerk. Hoe mooi is het als ik dit kan combineren met mijn passie voor fotografie!

Een paar weken geleden kwam Stichting Earlybirds op mijn pad en met trots mag ik nu zeggen dat ik deel uit maak van het fotografie team.

Stichting Earlybirds Fotografie wil de ouders van prematuur geboren kindjes een lichtpuntje schenken in de moeilijke situatie waarin ze zitten. Een fotoreportage als waardevolle herinnering, waardoor zij kunnen terug kijken op een moeilijke periode die naast verdrietig of zorgelijk ook veel liefde kent. Liefde voor hun kind. Foto's zijn een grote steun voor ouders om het verdriet te verwerken.

Bekijk hier mijn eerste blog en collage

Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties, mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekeningnummer: NL23INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds. Bij voorbaat hartelijk dank!

 

Comment