Indian summer staat hoog op het lijstje met mijn favoriete shoots. Fashion, Editorial en Wedding! Voor mij de perfect combinatie. En laat het dan ook nog eens in het prachtige Marokko zijn waar ik in mn jurkje en op mn slippertjes kon shooten!


Organisation: Portfolio bootcamp Workshop by: Madame Poppy and BEST DAY EVER Events | Styling: BEST DAY EVER Events In collaboration with by Maay | Flowers: Le Kiosque a fleurs | Ribbons: Edenique | MUAH: Bruid&beauty Nederland | Cake:Sugarlipscakes | Stationery: Pen to Paper | Dress: Otaduy, via White &Ivory Bridal studio | Juwelery: Minouche en Rune | Hairpiece: Berkiva designs | Venue: Kasbah bab ourika | Model: Aisha Miskimova

Emma_van_der_Schelde_Photography_-20.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-2.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-12.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-7.jpg
Emma_van_der_Schelde_Photography-38.jpg
Emma_van_der_Schelde_Photography_-11.jpg
Emma_van_der_Schelde_Photography_-17.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-17.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-3.jpg
Emma_van_der_Schelde_Photography-59.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-16.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-15.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-24.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-21.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-20.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_-9.jpg
Emma_vd_Schelde_Photography_.jpg